banner175
Kızılcabölük'te fener alayı
Kızılcabölük girişindeki Özay Gönlüm Parkı'nda buluşan kalabalık mehteran eşliğinde yürüyüş yaptı. Gençlerin taşıdığı meşaleler ve Türk Bayrakları ile Kızılcabölüklüler ve protokol üyeleri Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Halkın yoğun alkışlarıyla karşılanan Mehteran unutulmaz bir gösteri gerçekleştirdi. Etkinlikte Kızılcabölük’ün yöresel yiyeceği olan Kaşık Helva dağıtıldı.  Etkinliğe Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı  Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık, CHP İlçe Başkanı Erdoğan Şama, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Mahalle Muhtarı Enver Tepeeri,  Aydın Koçarlı Kızılcabölük Muhtarı Hüseyin Esin ve vatandaşlar katıldı.
 
Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kızılcabölük’te Fener Alayı ve Mehteran eşliğinde çok büyük coşkuyla kutlayan hemşerilerimize minnettarım. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdik.  Kızılcabölüklü olmanın farkındalığını bir kez daha ispatladık. Bunda beraber görev aldığım tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma. Halkımıza emek veren kardeşlerimize ve Osmanlı Mehteran ekibine yaşattıkları bu Cumhuriyet çoksusundan dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum biz Kızılcabölük’e gerçekten sevdalıyız. ” dedi. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku