banner175
Sahte polis kılığındaki dolandırıcılığa 2 tutuklama
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2 kişinin cep telefonlarından aranarak, kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldığı şikâyeti üzerine harekete geçti. Çameli ve Tavas ilçelerinde yaşayan 2 vatandaş 100 bin lira değerinde altınlarının alındığını ifade etti. Dolandırıcıların aradıkları kişilere bir kuyumcu soygunu olduğunu, evlerinde bulunan altınların da bunlardan olup olmadığını kontrol edeceklerini söyledikleri belirlendi. Ardından, kandırdıkları vatandaşların kontrol için getirdikleri altınları alarak ortadan kayboldukları anlaşıldı. Jandarma ekipleri, dolandırıcılık zanlılarının Mustafa T. (45) ile Mehmet A. (54) olduğunu belirledi. Jandarma geçen salı günü, Mustafa T. ile Mehmet A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. İşlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklandı.
 
Jandarma yetkilileri, vatandaşları, cep telefonuyla arayarak kendisini hâkim, savcı, polis veya jandarma olarak tanıtıp, para ya da altın isteyen kişilere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
DHA-Güvenlik - Türkiye-Denizli / Tavas - Hüseyin BAYBARS
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku