banner175
Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencilerinden anlamlı proje
Denizli Büyükşehir Belediyesi Gökpınar Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri, düzenledikleri kampanya ile topladıkları 800 adet kitabı, Tavas Pınarlar İlkokulu ve Tavas Ulukent Şehit Öğretmen Ayşe Konakçı İlkokulu öğrencilerine hediye etti. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Duvarcı, Gökpınar Sosyal Etkinlik Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Pınarlar ve Ulukent mahallelerinde eğitim gören arkadaşlarına topladığı 800 kitabı kendileri teslim eden Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri, köyde eğitim gören arkadaşları ile kitaplarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.
 
“Hayatta en güzel şey paylaşmak”
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, “Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı sizin gibi 2 bin 500 öğrencimiz var. Buradaki arkadaşlarımız bir projenin altına imza atarak sizler için kitap toplamışlar. 800 kitabın bir kısmını Pınarlar İlkokulu’nda bıraktık. Bir kısmını da sizler için getirdik. Güzel günlerde bu kitapları okumanızı diliyorum. Sizler de bu projeleri geliştirebilirsiniz ve böyle güzel projeler yapabilirsiniz. Hayatta en güzel şey paylaşmaktır. Arkadaşlarınız bunun güzel bir örneğini verdi. Okudukları kitapları sizlerle paylaşmak istediler. Ben bu gibi güzel şeyleri sizlerinde yapabileceğine inanıyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku