banner175
Tavas Avdan'a modern atık su ağı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas ilçesinin Avdan Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Atık su hattı bulunmayan mahalleye modern anlamda bir kanalizasyon sistemi kazandırmak için harekete geçen DESKİ, projesini tamamladığı alt yapı için çalışmalarına başladı. Avdan Mahallesi’ne yapılacak modern alt yapı hamlesi kapsamında bölgeye 1 adet paket arıtma tesisi ile 12.000 metre kanalizasyon hattı döşenecek. Projenin tamamlanması ile Avdan Mahallesi sakinleri modern bir alt yapı sistemine kavuşacak.
 
“Denizli’nin alt yapı ile ilgili problemi kalmayacak”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tavas ilçemizin Avdan Mahallesi’nde bugüne kadar atık su hattı yoktu. Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin modern bir atık su ağına sahip olması için hazırladığımız projenin çalışmalarına başladık. İnşallah Denizli’nin alt yapıyla ilgili problemi kalmayacak ” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku