banner175
Tavas Avdan'da kahreden traktör kazası
Tavas İlçesi Avdan Mahallesi’nde çiftçilik yapan Ahmet Kocalar, traktörün altında kaldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kocalar, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
 
Kaza, Tavas İlçesi Avdan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Avdan Mahallesi’nde yaşayan 48 yaşındaki çiftçi Ahmet Kocalar, traktörüyle tarlaya gitti. Tarlaya ulaştıktan sonra traktörden inen Kocalar, traktörün hareket ettiğini gördü. Koşarak traktörün yanına giden Kocalar, eli ile traktörün ayak frenine basmak isterken tökezleyerek yere düştü. Bu sırada hareket halinde olan traktörün arka tekerleği Kocalar’ın sağ omzunun üzerinden geçti.
 
Olayı gören çevredekiler Kocalar’ın yardımına koşarak, ağır yaralanan Ahmet Kocalar’ı bir araca taşıyarak Tavas Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ancak Kocalar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Estergon 6 yıl önce

aalAllah rahmet eylesin çok üzüldüm ömer kocalar ın kardeşimi

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku