banner175
Tavas Belediye Meclisi'nden Barış Pınarı Harekatı'na tam destek
Meclisin olağanüstü toplantısı Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık başkanlığında gerçekleştirildi. Tüm Meclis Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda birlik,beraberlik mesajı verildi.
 
Fırat'ın doğusunda terör örgütlerinin varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, barış koridoru tesis etmek için,Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize destek bildirisi okunarak Tavas Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi.
 
Meclisteki tüm partilerin meclis üyelerine milli duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan kahraman askerlerimize Rabbim güç kuvvet versin. Ayaklarını taşa değdirmesin.Ayrıca Vatanımızın güvenliği ve milletimizin huzuru için şehit olan kahraman askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku