banner175
Tavas Nikfer'de soba zehirlenmesi can aldı
Çarşı Meydanındaki evde yaşayan 75 yaşındaki Gülizar Elbaşı’ndan bir gündür haber alamayan komşuları durumdan şüphelendi. Gidip kapıyı çalanlar olsa da kapı açılmayınca durum emniyet güçlerine bildirildi.
 
Olay yerine gelen emniyet güçleri yaptığı inceleme sonrası itfaiye ve sağlık ekiplerine de haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaşlı kadının kaldığı evin kapısını açarak girdiğinde Gülizar Elbaşı’nı hareketsiz bir şekilde buldu.
 
Sağlık ekipleri yaşlı kadına müdahale etti ve karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiğini belirledi. Meydana gelen olay tüm mahalle sakinlerini hüzne boğdu. Savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin araştırması sonrası Elbaşı’nın cansız bedeni adli tıpa gönderildi.
 
Kaynak: Mericulukus.tv
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku