banner175
Tavas Sanayi Sitesi, Büyükşehir'le sıcak asfalta kavuştu
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinin yanında ilçelerde yapılması planlanan sıcak asfalt çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Tavas ilçesinde bulunan sanayi sitesinde sıcak asfalt çalışması başlattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Meclis Üyesi Hüseyin İnamlık, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve beraberindekiler ile birlikte çalışmaları inceledi. Bir süre asfalt döküm makinesi kullanan Başkan Zolan, daha sonra sanayi esnafını da ziyaret ederek, işyeri sahipleri, müşteriler ve çalışanlarla bir süre sohbet etti. Sanayi esnafı sıcak asfalt ile kendilerini toz ve çamurdan kurtaran Başkan Zolan'a teşekkür etti.
 


Sıcak asfalt çalışmaları sürecek
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sıcak asfalt çalışmalarının kent genelinde sürdüğünü belirterek, özellikle ilçelerde bir çok bölgeyi ilk kez sıcak asfaltla buluşturduklarını söyledi. Bu kapsamda söz verdikleri Tavas Sanayi Sitesi'ni de sıcak asfaltla buluşturduklarını, vatandaşların artık toz ve çamurdan kurtulduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Sıcak asfalt çalışmalarının ihtiyaç olan her bölgede yapılacağını kaydeden Başkan Zolan, yapılan hizmetin sanayi esnafına hayırlı uğurlu olmasını diledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku