banner175
Tavaslılar birlik oldu, kimsesiz çifti yuva sahibi yaptı
Yetiştirme Yurdunda büyüyen Merve ile Acıpayamlı olan Soner, Tavas’ta gelerek hayatlarını bundan sonraki ömürlerini birlikte geçirmek istedi. Tavas’a bir çatı katına yerleşen Merve ve Soner, manavın yanında çalışmaya başladı. Evde eşyaları olmayan ve maddi olarak da çok zor durumda olan Merve ve Soner için ev eşyası için kampanya başlatıldı.
 
Kampanyanın öncülüğünü facebook’taki Goca Davazlılar grubu üstlendi. Tavasın önde gelen isimlerinden Hacı Mehmet İstanbullu ve Hüseyin Karademirci’nin öncülük ettiği görüşme ile genç çift Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile görüştü.
 
Merve’nin en büyük hayali olan düğün için hazırlıklara başlandı. Merve için babalık görevini Hacı Mehmet İstanbullu üstlenirken, damat Soner için ise Hüseyin Karademirci baba oldu. İkilinin isimleri davetiyeye de ‘baba’ olarak yazıldı.
 
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ise Pazar yerini hazırlayarak düğün için müthiş bir organizasyon gerçekleştirdi. Bastırılan davetiyeler, Tavas’ın halkına dağıtıldı. Merve ve Soner’in düğününe bin kişiden daha fazla Tavaslı geldi.
 
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, yuva kurmak isteyen iki genci sahiplenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “İki gencimiz, hayatlarını birleştirerek yuva kurmak istediklerini söylediler. Tavas halkı iki gencimizi sahiplendi. Öyle ki, Yetiştirme Yurdu’nda yetişen kızımın babası Tavaslı Hacı Mehmet İstanubllu oldu. Caner’in babalık görevini de Hüseyin Karademirci üstlendi. Yuva kurmak isteyen bu iki gencimizi mutlu ettik. Allah tamamını erdirsin” dedi.
 
Goca Davazlılar grubu yöneticisi Emin Hanoğlu, Tavas halkına teşekkür ederek, “Kimsesi olmayan bu gencimizin ailesi olduk. Önce evleri düşendi. Düğünümüzü muhteşem bir kalabalıkla gerçekleştirdik. Tavaslılar olarak kimsesi olmayan genç çiftimize aile olduk.Başta Hacı Mehmet İstanbullu ve Hüseyin Karademirci olmak üzere Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol’a ve maddi manevi destek olan, bizleri yalnız bırakmayan düğün yerini dolduran herkese çok teşekkür ederiz.Anladım ki biz kocaman aileyiz hepinizden Allah razı olsun.Çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz” dedi. (Kaynak: Objektif20.com)

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku