banner175
Tavas'ta asılan köpekle ilgili Başkan Akyol'dan açıklama: Takipçisiyim
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un açıklaması şöyle:
 “Tavasımızda bugün maalesef oldukça üzücü bir hadise meydana geldi. İnşaat halindeki bir binada iple asılı halde bulunan yavru köpek canlımız ile ilgili olay duyulduğu andan itibaren Emniyet güçlerimiz, Veteriner Hekim ve Zabıta ekiplerimiz olay yerine intikal etmiştir. Veteriner Hekim in yaptığı ilk ön incelemede yavru canlımızın burada uzun süre yalnız kaldığı, aşırı sıcak ve açlık neticesinde bağlı olduğu ipten kurtulmak istemesi sonucu pencereye doğru yönelmesi ve maalesef buradan düştüğü yönünde olmuştur. Emniyet Müdürlüğümüz olayın daha detaylı soruşturulması için Olay Yeri İnceleme ekiplerini de buraya çağırmış ve daha kapsamlı bir netice alınabilmesi için gerekli tüm gayreti göstermektedir.
 
Bu tür bir olayın bir insan eliyle yapılması fikri dahi kanımızı dondurmaktadır. Ümidimiz ve temennimiz ilçemizde bu tür bir caninin olmaması yönündedir. Yavru canlımızın ölümüyle ilgili kasten veya ihmalkarlık sonucu en ufak bir teşebbüs dahi varsa, bunun hem bir vatandaş hem de bir belediye başkanı olarak sonuna kadar takipçisi olacağıma tüm halkımız önünde söz veriyorum. İnsanlığımıza sığmayacak böyle bir olay bir insan eliyle yapılmışsa, o eli de o ele sahip cani zihniyeti de lanetliyorum. Şu an Olay Yeri İnceleme ekiplerimizin detaylı sonuçlarını bekliyoruz.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 6 yıl önce

devletin acilen avurapaya uyum yasasını kaldırıp kendi müslüman türk yasasını uygulaması gerekiyor. böyle şeyleri avrupada duyardık hep.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku