banner175
Tavas'ta Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Tavas Belediyesi, Cumhuriyetin 98. yaşı dolayısıyla ilçede bayram coşkusu yaşatacak bir kutlama programı hazırladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında kutlamaları kapsamında ilk olarak Cuma günü Belediye meydanında saat 10.00’da Bayram programı gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve kahraman gaziler adına saygı töreni ve konuşmaların ardından ise geçit törenine yapılacak. Araçlarla konvoy halinde yapılacak olan geçit töreninin ardından program ilçe stadyumuna taşınacak. Stadyumda saat 12.00-18.00 saatleri arasında çocuklar ve gençler için hazırlanan Eğlence Parkurunda gençler ve çocuklar gönüllerince eğlenecek. Burada onları da birçok sürpriz bekliyor olacak. Tavas Bağlar Mesireliğimizde saat 21.00’da ise gerçekleşecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konserinde, Tuğba Yurt birbirinden güzel eserleri Tavas halkı için seslendirecek.

TÜM DENİZLİ HALKINI DAVET ETTİ
Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını tüm hemşehrilerini ve Denizli halkını davet ederek, “Tarihin hiçbir döneminde boyunduruk altında yaşamayan, bağımsızlığına ve özgürlüğüne bağlı olan Milletimiz; 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle topyekün inanç ve kararlılıkla başlatılan Kurtuluş Savaşımızın her safhasını eşsiz zaferle taçlandırarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Cumhuriyetimizin ilanı, Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet’e sahip çıkmak, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı’nı kazanan ruhu korumak ve gelecek kuşaklara aktarmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Halkımız için hazırladığımız Cumhuriyet kutlamalarına herkesi davet ediyorum” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku