banner175
Tavas'ta kelimelerin yetersiz kaldığı vicdansızlık
Tavas’ta akıllara durgunluk veren bir vicdansızlık yaşandı. Hükümet Caddesi üzerindeki bir inşaatın üçüncü katında asılmış yavru köpek olduğunu görenler gözlerine inanamadı.
 
Üçüncü kattaki daire inşaatının pencere bölümünden aşağı sallandırılarak katledilen köpek vicdanları sızlattı. Köpeği yerinden indirenler, özellikle asılmış olduğunu söylediler. Fotoğrafları Goca Davazlılar sayfasından paylaşan Tavaslı yönetici Emin Hanoğlu, köpeğin asılış şekli hakkında bilgi verirken Tavaslıların hislerine tercüman olan “Diyecek söz kalmadı. Bunu yapan nasıl bir zihniyet taşır ki; yavru bir köpeği ipin bir ucunu boruya diğerini köpeğin boğazına bağlayarak bu şekilde asıp öldürmek ister anlamak mümkün değil. Yazıklar olsun sizler insan olamazsınız” cümlelerini yazdı.



banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku