banner175
Tavas'ta YKS adaylarına hazırlık kitabı
Üniversite adaylarına Tavas Belediyesi’nden yaklaşan sınav öncesi anlamlı bir hediye geldi. YKS öncesi öğrencilere, hazırlatılan hazırlık test kitapları hediye edildi.
 
Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Gençlerimizin geleceğe dair hedefleri ve hayalleri var. Bu hedef ve hayallerine ulaşma yolunda üniversiteye hazırlık sürecinde gençlerimize destek olmak ve YKS’de başarı göstermeleri için sosyal belediyecilik anlayışıyla oluşturduğumuz ücretsiz TYT deneme kitapçıklarını merkez ve mahallelerimizdeki 12. Sınıf toplam 500 öğrencimize hediye ederek, gençlerimizin sınava hazırlanmalarını sağlıyoruz. Öğrencilerimizin üniversite sınavını kazanmalarını ve istedikleri bölümlere girmelerini arzu ediyorum. Gençlerimizin İlçemizi, şehrimizi ve ülkemizi en güzel yerlere getireceklerine inancım tamdır. Şimdiden sınava girecek olan gençlerimize başarılar diliyor, emeklerinin karşılığını fazlasıyla almalarını temenni ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanlarındayız” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku