banner175
Vali Karahan'dan efe pozu
Denizli Valisi Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Tavas ilçesine gitti. Vali Karahan, ilk olarak Tavas Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Recep Öztürk, AK Partili Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve diğer ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Karahan, Kaymakam Öztürk'ten ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Karahan, ardından Tavas Yeni Cami Konferans Salonu'nda muhtarlar ve kamu kurum müdürleriyle bir araya geldi. Muhtarların mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve taleplerini ilettiği Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi. Toplantının ardından Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi'ne geçen Vali Hasan Karahan, burada sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir araya geldi.
 
Ardından Tavas Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Karahan'a Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol tarafından efe kostümü hediye edildi. Hediyesi için Belediye Başkanı Akyol'a teşekkür eden Vali Karahan, efe kıyafetiyle objektiflere poz verdi. Vali Karahan, Tavas Devlet Hastanesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku