banner175
Yorga'nın içme suyu sorunu giderildi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas ilçesinin Yorga Mahallesi'nde yaşanan içme suyu sıkıntısını gidermek için başlattığı içme suyu kaynak çalışmasını tamamladı. Kuraklığa bağlı olarak mevcut içme suyu kaynaklarının debisinin azalması nedeniyle başlatılan çalışma kapsamında Denizli Büyükşehir DESKİ, 3 yeni içme suyu kaynağını hizmete aldı. Mevcut içme suyu iletim hatlarının eski ve günümüz şartlarına uygun olmadığını da tespit eden Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekipleri bölgeye 5.200 metre de içme suyu iletim hattı döşedi. Bunların yanında yedek içme suyu sondaj kuyusunu da devreye alan Büyükşehir DESKİ, bir süre önce tamamladığı içme suyu deposunu da hizmete aldı.
 
"Büyükşehir DESKİ gece gündüz çalışıyor"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından kentin dört bir yanında alt yapı çalışması yaptıklarını ifade etti. Bugüne kadar Denizli genelinde 5 bin kilometrenin üzerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşediklerini ve bununla birlikte birçok sorunu çözdüklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Büyükşehir DESKİ vatandaşlarımız susuz kalmasın diye gece gündüz çalışıyor. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Denizlimiz için geleceğimiz için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.       
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

“Güçlü Türkiye için Tavas hazır”
AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı'nı...

Haberi Oku