banner175
Akcan'dan Zolan'a teşekkür
Karakaya mahallesinde yapılan toplantıya çok sayıda vatandaş ve muhtarlar katıldı. Sakızcılar, Karakaya, Sazak ve Kaplanlar mahallelerinden geçen 12 kilometrelik yolun genişletilme çalışmaları bitti. Asfalt dökümü yapıldı. Asfalt dökümü için düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’da katıldı. Akcan ve Zolan vatandaşlara hitap etti, taleplerini aldılar. Zolan, Çal’ın başka mahallelerinin yollarının da asfaltlanacağı sözünü verdi.
Vatandaşlara seslenen Başkan Akcan ise, “Büyükşehir ile uyumlu, birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Osman abi, taleplerimizi mümkün olduğunca karşılıyor. Ancak, biz Çal’a daha çok hizmet istiyoruz. Bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı Asman abimize Çal halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
GENİŞLETİLMİŞ ÇAL TOPLANTISI YAPILACAK
Başkanlar Zolan ile Akcan, bir hafta sonra Çal’da “Genişletilmiş Çal Toplantısı” düzenlenmesi için program yaptı. Toplantıya her iki belediye ile muhtarlar, daire müdürleri de katılacak. Sorunlar masaya yatırılıp çözüm aranacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İmamın adı kullanılarak dolandırılan 90...
Denizli’nin Çal ilçesinde dolandırılan yaşlı adamı Çal Belediye Zabıtası ile Sosyal İşler müdürlüğü...

Haberi Oku