banner175
Büyükşehir sahnesinde yıldızlar geçidi sürüyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazanın ayına özel hazırladığı programlar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş’ü Denizlililerle buluştu. Ramazan etkinliklerinin adresi olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Seval Gebeş ve Serhat Akbulut, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro kapalı gişe oynadı. Doğaçlama tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan “Tiyatro Sporu”nu sergileyen Mahşer-i Cümbüş başarılı performansları ile tiyatroseverlerden tam not aldı. Oyuncuların doğaçlama oyunları sırasında yaptıkları espriler izleyenleri kahkahaya boğdu. Büyük beğeni toplayan oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
 
“Muhteşemsiniz”
 
Oyun sonunda sahneye davet edilen Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada Mahşer-i Cümbüş’ün muhteşem bir oyun sergilediğini belirterek, tüm hemşehrileriyle birlikte keyifli bir akşam geçirdiklerini söyledi. Güzel bir ramazan akşamında bir arada olduklarını ve herkesin bu gece gibi yüzündeki gülümsemenin eksik olmamasını temenni eden Başkan Zolan, harika bir oyun izlediklerini kaydederek tüm ekibe teşekkür etti. Başkan Zolan sahnede bulunan çocuklarla birlikte yaklaşan 23 Nisan öncesi herkesin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da tebrik etti.
 
12 Nisan’da “Bir Adam Yaratmak” sahnede
 
Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin ramazan etkinlikleri kapsamında bu akşam (12 Nisan Salı) saat 21.30’da da Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Necip Fazıl Kısakürek’e ait “Bir Adam Yaratmak” oyunuyla izleyici karşısına çıkacak. Saat 20.30’dan itibaren ise eski ramazanları aratmayan programlar Denizlililer için gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programlarına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku