Yaşam:
banner175
112'yi gereksiz arayana ceza
Tüm acil telefonların 112 numarası altında birleşmesinden sonra, asılsız ihbarlar daha bir önem kazandı. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak başkanlığında toplanan 112 Acil Çağrı Merkezi Koordinasyon Kurulu Toplantısında da bu konu gündeme geldi.
 
Toplantı 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Dr. Zeliha Yıldırım, aylık ortalama 10 bin dolayında acil çağrı aldıklarını, işlemlerin daha hızlı ilerlemesi ve arayanın bilgilerini gösteren çağrı kodlama ve çağrı butonu sistemine geçilmesi ilgili veri ve donelerle planlama yaptıklarını söyledi.
 
Vali Altıparmak ise, asılsız ihbarlara öszellikle bölüm ayırdı ve bunların cezasız kalmaması gerektiğini söyledi. Asılsız ihbar ve gereksiz aramaların önlenmesinde uygulamanın; birinci aşamada kişilerin uyarılması, ikinci aşamada idari işlem başlatılması, üçüncü aşamada ise adli sürecin başlatılması talimatını veren Vali Altıparmak, bu kişilerin yaptıkları arama üzerinden kurum tutanağı tutularak telefon, isim ve adres tespitinin hızlı bir şekilde yapılıp Kabahatler Kanununa göre ceza uygulanmasını söyledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku