Yaşam:
banner175
2018'de LSV Dükkân ile mutluluğu birlikte çoğaltalım
Onlarca çeşit bez bebekten yılbaşı süslerine, her zevke uygun yastıklardan çeşitli renk ve desende çantalara, cıvıl cıvıl oyuncaklardan birbirinden eğlenceli ve anlamlı mesajlar içeren kupalara dek bin bir çeşit hediye alternatifi sosyal sorumluluk bilinci yüksek kurum ve kuruluşları bekliyor. Hediye alternatifleri arasında yeni yıl kutlamalarına özel ajandalar, kartpostallar, takvimlerin yanı sıra şık LÖSEV sertifikalarını da yine kendi zevkinize uygun tasarımlarda bulacaksınız.
 
Farklı alternatif isteyenler içinse lezzetli hediyelikler Anne Atölyelerinde marifetli LÖSEV Annelerinin ellerinden çıkıyor. Tamamen organik çikolatalar, bisküviler ve kurabiyelere içinden sağlık fışkıran tarhanalar, salçalar, erişteler eşlik ediyor.
 

 
LSV Dükkân ürünlerinin satışından elde edilen kaynak çocukların tedavilerine aktarılıyor bu sebeple eğer siz de sağlık ve mutluluk dolu yeni bir yıl istiyorsanız LSV DÜKKÂN ürünlerine bakmadan hediye planlamalarınızı yapmayın. Bu yılbaşında bir fark yaratın ve alışverişinizi LSV Dükkan’dan yapın. İster Lösemili Çocuklarımızın annelerinin yaptıkları binlerce el ürününden, isterseniz çok değerli sanatçılarımızın tasarımlarından seçerek hem sevdiklerinizi mutlu edin, hem de çocuklarımızı yaşatmanın sevincini yaşayın…
Siparişlerinizi www.lsvdukkan.com web sitesinden ya da 0312 436 34 00 dan kolayca yapabilirsiniz.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku