Yaşam:
banner175
Aile isteyen damada bin kişilik düğün
Her şey, parçalanmış ailesi nedeniyle yetiştirme yurtlarında büyümek zorunda kalan Savaş Yayman’ın düğünü için Facebook’ta üye olduğu Denizli Trafik ve Yaşam Grubu üyelerini düğününe davet etmesiyle başladı. Bir kamu kuruluşunda çalışan Savaş, “Ailem olur musunuz?” diyerek diğer grup üyelerini düğününe davet etti.
 


HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Paylaşımdan etkilenen grubun kurucusu Osman Başpınar, diğer grup üyelerinden sponsorlar temin ederek Savaş Yayman ve Meryem Şener çiftine unutulmaz bir gün yaşattı. Şoförlü gelin arabası, mehter bölüğü, konvoydaki araçlar için ay-yıldızlı yazma, gelin arabası süslemesi gibi hizmetlerin tamamı Trafik ve Yaşam Grubu’nun diğer üyeleri tarafından karşılandı.
 


200 ARAÇLIK KONVOY
Gruptaki çağrının üzerine yaklaşık bin kişi, 200 araç ile Üçler sürücü pisti bölgesinde toplandıktan sonra mehter eşliğinde Hallaçlar Parkına gitti. Buradaki kısa süreli eğlencede grup üyeleri Meryem ve Savaş çiftinin mutluluklarını paylaştı.
 
SADECE BİLDİRİ DEĞİL, DUYGULAR DA PAYLAŞILIYOR
Organizasyonu yapan Grup Kurucusu Osman Başpınar, 140 bin üyeli grupta sadece bildiri paşlaşımı yapılmadığını, duyguların da paylaşıldığını söyleyerek, “Kardeşimizin en mutlu gününde yanında olmak istedik. Grup üyelerimiz de çağrımıza kulak vererek katıldı. Müthiş bir atmosfer yaşadık” dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
yücetürk şen 7 yıl önce

tebrikler.........ne mutluuuuuuuu insanlık ölmedi demekkki

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku