Yaşam:
banner175
Annesine hayat verdi
Pamukkale'nin Akhan Mahallesi'nde yaşayan Nazire Özcan'a, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde (PAÜ) yapılan muayene ve tetkiklerin ardından, karaciğer yetmezliği teşhisi konuldu. Hastalığın son evresinde olduğu belirlenen Özcan'ın karaciğer nakli olması gerektiği belirtildi. Annesinin durumunu öğrenen Süleyman Özcan, gönüllü donör oldu.
 
Yapılan tetkiklerde Süleyman Özcan'ın nakil için uygun olduğu belirlendi. Geçen salı günü Pamukkale Üniversitesi Organ Nakli Merkezi'nde Doç. Dr. Ali Kağan Gökakın başkanlığındaki ekip tarafından, 8 saat süren ameliyatla, oğul Özcan'dan alınan karaciğer parçası, annesi Nazire Özcan'a nakledildi. Bu sayede hayata tutunan anne Özcan, oğluyla birlikte taburcu olacağı günü beklemeye başladı.
 
Doç. Dr. Ali Kağan Gökakın, Nazire Özcan'ın karaciğer yetmezliği nedeniyle son evrede olduğunu belirterek, yaşamını sürdürebilmesi için, gönüllü donör olan oğlunun karaciğerinin bir parçasını nakletiklerini söyledi.
DHA / Ramazan ÇETİN
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku