Yaşam:
banner175
Başkan Osman Zolan, tarihe yolculukta ikinci kafileyi uğurladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa Çanakkale gezisi güz döneminin ikinci kafilesi yola çıktı. Osmanlı İmparatorluğunun temellerinin atıldığı Bursa ve kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret edecek olan kafileyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan uğurladı. Otobüsleri tek tek gezerek vatandaşlara "hayırlı yolculuklar" temennisinde bulunan Başkan Osman Zolan bu vatan için canını veren şehitler için bol bol dua etmelerini istedi.   
 
Başkan Osman Zolan:  " Herkes herkese dua etsin "
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bursa ve Çanakkale’ye gidiyorsunuz. İlk olarak Bursa’ya gideceksiniz, Osmanlı Devleti’nin önceki başkenti Bursa’da başta Ulu Cami olmak üzere orada birçok güzellikleri görecek ve ziyaret edeceksiniz.Sonrasında dünyada eşi benzeri olmayan, destanın yazıldığı yer Çanakkale’ye gideceksiniz. O güzelliklerin, fedakarlıkların yapıldığı, düşmana 7 düvele geçit verilmeyen yer. Dedelerimizi şehitlerimiz ‘Çanakkale Geçilmez’ demiş düşmana izin vermemiş ama toprağa kendi canını vermiş. Canını veren ecdadımızın ziyaretine gideceksiniz. Sizlerden bir ricamız var. Herkes herkese dua etsin. Ülkemiz için, Denizlimiz için dua edin. Allahım birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Şehitlerimize bizlerden selam söyleyin, onlar için dua edin” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku