Yaşam:
banner175
Başkan Zolan'dan 'Osman Gazi' bebeğe ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediyesinin “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla başlattığı Hamilelik Okulu'nun 2 gün önce düzenlenen 12. dönem kapanış programına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kursu tamamlayan Zehra-Süleyman Kaplan çiftine katılım belgelerini verdi. Genç çiftin bu sabah (08 Şubat Cuma) özel bir hastanede bebekleri dünyaya geldi. Zehra-Süleyman Kaplan çifti bebeklerine "Osman Gazi" adını verirken, bu güzel haberi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile paylaştı. Başkan Osman Zolan ise genç çiftin ziyaretlerine giderek sevinçlerini paylaştı.
 
Genç çifti tebrik etti
 
Çiçeği burnunda baba Süleyman Kaplan, ziyaretlerine gelen Başkan Osman Zolan'a teşekkür ederek, babasının adının da "Osman" olduğunu ifade etti. Genç çift ile bir süre sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Osman Gazi bebeğin vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat olmasını temenni ederek, "Size ve adaşım minik Osman Gazi'ye sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" diyerek, Zehra-Süleyman Kaplan çiftini tebrik etti.
 
Daha sağlıklı bir gelecek için
 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum projesi kapsamında ücretsiz olarak hayata geçirdiği Hamilelik Okulu’nu çok önemsediklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Amacımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı bir yaşam sürmesi. Çünkü ailelerimiz sağlıklı ve mutlu olursa toplumumuz da mutlu ve huzurlu olur" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku