Yaşam:
banner175
Bir olay, iki farklı yaklaşım
Prematüre bir bebek için twetter üzerinden yardım isteyen birine verdiği cevapla gündeme gelen Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ, Türkiye’nin konuştuğu adam oldu.
 
RANDEVU İÇİN AİLE ARANDI
Star Gazetesi Yazarı Ersoy Dede’nin de şiddetle eleştirmesinden sonra tepkinin çığ gibi büyüdüğü Prof.Dr. Bağ, durumu inceletti. Prematüre ikizlerden Defne’nin ailesini telefonla arayan Üniversite görevlisi Salı günü için randevu alındığını bildirdi.
 
BÜYÜKŞEHİR’E BİLDİRİLDİ
Öte yandan ‘Tombalah’ isimli hesap sahibinin durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne de bildirdiği belirlendi. Hesap sahibi, ailenin yoksulluğuna dikkat çekip, yardım isteyen bir tweeti Büyükşehir Belediyesi’ne yazdı.
 


JET HIZIYLA YARDIM
İlgili birimin jet hızıyla incelediği ailenin gerçekten kötü durumda olduğunun tespit edilmesi üzerine Sevgi Eli’nden eşya yardımı yapıldı, ev donatıldı. Ancak Büyükşehir bu işi sessiz sedasız yaptı. Olay, yine Tombalah hesabının attığı tweetle ortaya çıktı. Hesap sahibi, “Artık bu bebeklerin yatacak bir yeri var” diyerek paylaşım yaptı, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku