Yaşam:
banner175
Bozdağ'daki kar seviyesi kayma seviyesine ulaştı
Denizli’yi etkisi altına alan kar yağışı, 2 bin 420 rakımlı kayak merkezinde de sezon açılışı hazırlıklarının yapılmasını sağladı. Mericulukus.com’un edindiği bilgilere göre, Denizli’nin gözde yerlerinden biri olan Nikfer Kayak Merkezi de iki günlük kar yağışı sonrası beyaza büründü.
 
Bozdağ, tüm güzelliği ile macera severlere ‘hazırım’ mesajı verdi. Nikfer Kayak Merkezindeki yetkililerden, kar yağışı sonrası hafta sonu etkinliği için tüm çalışmaların tamamlandığı öğrenildi. Ayrıca hafta sonuna kadar kar seviyesinin daha artması bekleniyor. Hafta sonu nereye gidelim diye düşünenlere işte cevabı, Bozdağ sizi bekliyor.
 
DENİZLİ’NİN İKİNCİ BEYAZ GELİNİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Denizli Kayak Merkezi, kayak pistleri ve mekanik tesisleriyle ziyaretçilerine hizmet veriyor. En uzunu 1.700 metre, ikincisi 1.500 metre, üçüncüsü ise 700 metrelik tesisler amatör ve profesyonel kayakçılara hizmet verirken, Denizli Kayak Merkezi'nde 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant bulunuyor. Alt yapısı ve günü birlik tesisi ile ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede bulunan Denizli Kayak Merkezi, topoğrafik yapısı ve karın özelliği ile kayak yapmak için büyük avantaj sağlıyor. Denizli'nin ikinci beyaz cenneti olarak görülen Denizli Kayak Merkezi'nin kayak yapmak için dünya standartlarında olduğu belirtiliyor.
 
(Kapak Fotoğrafı: Ahmet Tolgay)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku