Yaşam:
banner175
Bu fotoğraf, Garipköy'den geldi...
Bu fotoğraf 70’li yılların sonu 80’li yılların başlarında Tavas ilçesine bağlı Garipköy’de çekildi. Tahmin ettiğiniz gibi fotoğraftaki ünlü, bugün 7’den 70’e Denizli’de her kesimin sevdiği isim Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan.
 
Fotoğrafta henüz bıyıkları bile terlememiş olan genç, köylüleri tarafından da çok seviliyor. O’nun gençliğini ve çocukluğunu bilenler, “Lider ruhlu olduğu o zamanlar belliydi” diyor.
 
Osman Başkanın gençliği ve çocukluğu için sakin, ağırbaşlı diyen Garipköylülerin çok sevdiği Osman Zolan, çocuk yaşlarda çıkmış köyünden eğitimini tamamlamak için.
 
Okumuş, avukat olmuş Garipköylü  Osman Zolan.. Sonra da Denizli’nin belediye başkanı, ardından da Büyükşehir Belediyesi’nin tarihe geçen ilk belediye başkanı olma ünvanını kazanmış..
 
Bugün küçük çocukların bile fotoğraf çekilebilmek için birbiriyle yarıştığı isim olmuş Başkan Osman Zolan.. (Murat Demirbilek)
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku