Yaşam:
banner175
Bu proje ‘Adım adım' yayılır
Denizli’de bir makine imalat firmasında, CNC (bilgisayarlı lazer kesim cihazı) operatörü olarak çalışan Oğuz Açu, kızının eğlenmesi için belki de harika bir icada imza attı.
 
ADIM ADIM
Açu, kaykay, paten karışımı bir aleti, bisiklet mantığışla hareket ettiren cihaz icat etti ve adını da ‘adım adım’ koydu.
 
ANGELA EĞLENSİN DİYE


Kızının adı Angela olduğundan cihazı için ‘Melek Kanatları’ ismini de kullanan Oğuz Açu, Adım Adım’ın patent başvurusu için çalıştığını söyledi. Adım Adım’ın dünyada benzeri olup olmadığını bilmediğini belirten Açu, “Adım Adım’ı sadece kızım eğlensin diye yaptım” dedi.
 
‘GELİŞTİRİLEBİLİR’


Denizligüncel.com’a konuşan Açu, “Kızımın eğlenmesi amacıyla tasarladığım ürün insan enerjisini harekete dönüştüren mantıkla çalışıyor. Dünyada bir benzeri olup olmadığını bilmiyorum. Kızım tarafından kullanılan ürettiğim prototip daha da geliştirilebilir” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku