Yaşam:
banner175
Buldanlı Margarita'ya büyük ödül

”Kar amacı gütmeden, çevre, eğitim,toplum konularında fayda sağlamak için emek veren kadınları desteklemeyi ve seslerini büyük kitlelere duyurmayı” hedefleyen Yves Rocher Vakfı-Institut de France’ın Toprağın Kadınları Yarışmasında Türkiye ödülü Denizli’ye geldi.
 


Bugüne dek 50 ülkeden 350 kadın doğaya, topluma,eğitime katkı veren projelerin ödülledirildiği yarışmada, Buldan’da doğal yaşam çiftliği kuran ve ekolojik bir yaşamın mümkün olduğunu ispatlayan Bulgar Margarita Dimitrov Türkiye ödülünü kazandı.
 
Yves Rocher Vakfı ‘nın yöneticileri ile Margarita Dimitrov Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nın konuğu oldu. Vakıfta, katılımcılara projesi konusunda bilgi veren Margarita Dimitrov, 8 Mart’ta Fransa’da Ülkemizi temsil edecek.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku