Yaşam:
banner175
Büyükşehir'den ücretsiz kayak kursu
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kısa süre önce yeni kayak sezonuna "Merhaba" diyen Denizli Kayak Merkezi'nde ücretsiz kayak kursu başlatıyor. Vatandaşlar, kurs başvuruları için Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi (0 258 262 11 22), İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi (0 258 211 00 70) ve Yenişehir Spor Merkezi’ne (0 258 373 03 67) müracaat edebilecek. 7 Ocak 2020'den itibaren başlayacak kurslar haftada 3 gün düzenlenecek. Hafta içi 19 yaş ve üzeri yetişkinler, hafta sonu ise 10-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler kurslara katılabilecek. Okulların yarı yıl tatiline gireceği sömestrde de 10-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler için kayak kursu düzenlenecek. Eğitim sürecince kursiyerlere öğle yemeği ve kayak ekipmanları da ücretsiz olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek.
 
Kış turizminin gözdesi
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak 7'dem 70'e birçok spor dalında ücretsiz kurs düzenlediklerini belirterek, Denizli Kayak Merkezi ile birlikte spor dallarına kayak alanını da eklediklerini söyledi. Kısa süre önce yeni sezonu açılan Denizli Kayak Merkezi'nin Türkiye'nin 4 bir tarafından ziyaretçi ağırlamaya başladığını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Kış turizminin gözdesi olan kayak merkezimizde yetişecek sporcularımız inşallah Denizlimize şampiyonluklar getirecek" dedi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku