Yaşam:
banner175
Büyükşehir ile artık yüzleri gülüyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın "Kimse sahipsiz kalmayacak" sloganıyla başlattığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Bakım hizmetlerinin yanında evde sağlık hizmeti de veren Merkez, yaşlı, yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen vatandaşların; tanısı konulmuş sağlık sorunlarının ev ortamında planlanan tedavisinin takibi ve uygulamasını yapıyor. 0 (258) 377 20 12 numaralı telefon ile başvuru yapılan merkezde ayrıca hasta vatandaşların acil durumları dışındaki sağlık problemleri için Denizli Büyükşehir Belediyesinin sağlık ekipleri tarafından koruyucu ve iyileştirici tedavi hizmetleri de ücretsiz olarak veriliyor.
 
Tam donanımlı ambulanslar ile ücretsiz nakil hizmeti
 
Yatağa bağımlı, engelli  hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen sedye ile taşınması gereken hastaların evden sağlık kuruluşlarına, sağlık kuruluşlarından evine ya da sağlık kuruluşlarından diğer bir sağlık kuruluşlarına naklinin de randevu sistemine göre tam donanımlı hasta nakil ambulansı ile gerçekleştiren merkez bugüne kadar binlerce vatandaşın yüzünü güldürdü. 4 bin 200 kişiye evde bakım, 3 bin kişiye evde sağlık ve bin kişiye ise hasta nakil hizmeti vererek bugüne kadar ihtiyaç sahibi 8 bin 200 kişinin yardımına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, tüm bunların yanında 444 85 20 numaralı çağrı hattından Denizlililere koruyucu, bilgilendirici ve yönlendirici "Tıbbi Danışma Hizmeti"ni de ücretsiz olarak veriyor.
 
"Nerede muhtaç insanımız varsa bizlere ulaştırın"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sadece kent merkezinde değil 19 ilçe ve 622 mahallede hizmet verdiğini söyledi. Merkezin 3 doktor, 39 sağlık personeli, 10 ambulans, 78 araç ve 224 personelle Denizlililere hizmet verdiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Bir şehir için köprülü kavşaklar, yollar, parklar, alt yapı, üst yapı tabi ki önemli ancak bu hizmetlerimizin yanında insanımıza da dokunmamız, gönüller yapmamız, derdi olanın dertlerini paylaşmamız gerekiyor" dedi. "Nerede muhtaç insanımız varsa bizlere bildirin" diyen Başkan Osman Zolan, "Çalışma isteğimiz ve arzumuz, vatandaşlarımızın dualarıyla katlanarak artıyor. Mutlu ve huzurlu bir Denizli için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku