Yaşam:
banner175
Büyükşehir karikatür yarışması başvurularında son gün 21 Şubat

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Ulusal Karikatür Yarışması başvuruları yoğun bir şekilde devam ederken, müracaatların 21 Şubat 2020 Cuma günü mesai bitiminde sona ereceği hatırlatıldı. 

İki kategoride düzenlenen yarışmada 18 yaş altı ve 18 yaş üstündeki kişilerin karikatürleri değerlendirmeye tabi tutulacak. 

"2020 Denizli Yılı" konusunun işleneceği karikatür yarışmasında dereceye giren karikatüristlere ödülleri Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Kitap Fuarı'nın açılış töreninde verilecek. Dereceye giren karikatürler ise fuar alanında sergilenecek. 

Yarışmanın birincisine 3000 TL, ikincilik ödülünü alana 2500 TL, üçüncülük ödülünü alana 2000 TL, mansiyon ödülü alanlara da 1000 TL ödül verilecek. Ayrıca 18 yaş altı 6 genç çizere özendirme ödülü takdim edilecek. 

ESERLER POSTA YOLUYLA YA DA ELDEN TESLİM EDİLECEK 
Yarışmaya başvuru 21Şubat 2020 Cuma günü mesai bitiminde son bulacak. Karikatürlerin “Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2, PK:20100-Denizli” adresine;  posta-kargo ile gönderileceği gibi elden tutanak karşılığı teslim edilebileceği, posta ile müracaatlarda, ilan edilen teslim süresi için son gün; belediyeye ulaştığı tarih kabul edileceği ifade edildi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku