Yaşam:
banner175
Çocuğuna Osman Zolan ismini koydu
Atalar Mahallesinde oturan Nafise ve Özcan Gündüz çiftinin minik bir oğulları oldu. Gündüz ailesinin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a karşı olan sevgisi yeni doğan bebeklerine ‘Osman Zolan’ ismini vererek taçlandırdı.
 
Mericulukus.tv’nin özel haberine göre; Osman Zolan adını alan minik bebek, kimlik kartınıda alınca isim tescillenmiş oldu. Jeofizik mühendisi baba Özcan Gündüz'ün Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı çok sevmesi ve saygı duyması, oğluna onun adını vermesindeki en büyük etken olduğunu söyledi.
 
Minik Osman’ın şirinliği, yakışıklılığı ve biblo gibi olması da görenlere Maşallah dedirtti. Minik Osman Zolan’ın büyüdüğünde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ‘Dede’ diye seslenip seslenmeyeceği aile içerisinde en çok merak edilen konu halinde
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku