Yaşam:
banner175
Çocukların içindeki mucidi ortaya çıkaracak Maker Panayırı
Çocukları geleceğe hazırlamak, kodlama, robot yapımı ve 3 boyutlu yazıcıların kullanımını öğretmek için çalışan Türkiye’nin sayılı hocalarından Yrd.Doç.Dr. İsmail Ovalı yönetimindeki atölye bu kez de ‘Maker Panayırı’ düzenledi.
 
Teraspark’taki etkinlikte çocuklar 3D yazıcılar ile tasarlanan ürünlerin gerçeğe dönüşme sürecini hayranlıkla gözlemledi. Çocuklar, hayal ettikleri şeylerin gerçeğe dönüşmesini ve harek etmesini büyük bir ilgiyle izledi.


Yrd. Doç. Dr. İsmail Ovalı en büyük amaçlarının Denizli’de çocuklara farklı bir bakış açısı kazandırarak onların gerçek yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu belirtti.  Katılımcılar ayrıca etkinlikte Maker uygulamaları gerçekleştirdi
 
Maker eğitiminin sadece robotik kodlamadan oluşmadığını vurgulayan Doç.Dr. Ovalı, hedeflerinin çocukların içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak olduğunu belirtti.
 
Denizli’de akademik anlamda verilen ilk Maker eğitimi olan bu eğitimler hafta sonları devam ediyor.
 
Bilgi almak için http://nctmucitatolyesi.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.







banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku