Yaşam:
banner175
Çukur'un Kemal'i Denizlili Uğur Yıldıran'ın bilmediğimiz yönü ortaya çıktı
Çukur dizisinde Kemal karakterini canlandıran Uğur Yıldıran'ın 2009'da Eurovision'da Türkiye'yi Düm Tek Tek ile temsil eden Hadise'ye eşlik ettiği ortaya çıktı.



Show TV’de yayınlanan Çukur’da Kemal karakterini canlandıran Denizlili oyuncu Uğur Yıldıran, 8 yıl önce Eurovision’da Türkiye’yi temsil etmiş. 2009’da Hadise’nin Düm Tek Tek ile katıldığı şarkıda dansçı olarak performans gösteren Yıldıran’ın, böylece meşhur olduğu öğrenildi.
cukurkemal3

JİMNASTİK BÖLÜMÜ MEZUNU
Daha önce de İçerde dizisinde Komiser Selim’i canlandıran 1981 doğumlu Yıldıran, Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü’nden mezun oldu. Profesyonel dansçı olan Uğur Yıldıran’ın değişimi sosyal medyada büyük ilgi gördü.



Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Denizli'nin Kahramanları projesinde de yer alan Uğur Yıldıran, kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Mustafa Yıldıran ile birlikte Başkan Osman Zolan'ı ziyaret etmişti.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku