Yaşam:
banner175
Değirmencioğlu Baklavaları Denizli'de ikinci şubesini açtı  

Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkan yardımcılığı yapan Denizlili gazeteci Tahir Aygün’ün Denizli’ye kazandırdığı Değirmencioğlu Baklavaları’nın son şubesi Çamlık Bulvarı’nda açıldı.
 
Tahir Aygün’ün eşi Arzu Aygün’ün koordinatörlüğünde hizmete giren Değirmencioğlu Baklavalarına Mehter Takımı marş ve gösterisi ile açılışa renk kattı.
 
Dualar eşliğinde gerçekleşen açılış törenine Değirmencioğlu Baklavaları sahibi Bekir Değirmenci de katıldı. Kurdele kesim töreninin adından misafirlere dükkanını gezdiren Tahir ve Arzu Aygün çifti, açılış törenine katılanlara teşekkür etti. Misafirlere baklava ikram edildi. Değirmencioğlu Baklavaları’nın 12. Şubesi yine Aygün Ailesi tarafından Fatih Mahallesinde açılmıştı.
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncel
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku