Yaşam:
banner175
Dengesiz sürücü refüje park etti, ‘en büyük' gruptan sansür yedi
Bağbaşı’nda bulunan bir fırına pide almak için lüks cipiyle gelen bir Denizlili, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında tali yol ile Denizli-Antalya yolu arasında bulunan çim alanın üzerine aracını park etti, fırına giderek pidesini aldı. Duyarsız sürücü, fırından çıktıktan sonra da yaptığı çok normalmiş gibi aracına binerek uzaklaştı.
 
SAYGISIZI BELGELEDİ
Denizlili duyarlı yurttaş Mustafa Ünal, o anları ve yapılan akıl almaz ihlali fotoğrafladı. Ünal, bu ihlali, örnek olması ve bir daha böyle bir sorumsuzluğun yapılmaması için paylaşmak istedi.
 
Denizlihaber.com’un haberine göre; Ünal, fotoğrafı ve ihlalle ilgili düşüncelerini, Denizli’de trafik kurallarına uyulmasını sağlamak ve bu konulara dikkat çekmek için kurulduğu öne sürülen “Denizli Trafik Yaşam Grubu”na ekledi. Bu tür paylaşımların grubun admini tarafından onaylanması gerektiği için bir süre bekledi, ancak sonuç çıkmadı. Kullanıcı bir kez daha aynı fotoğraf ve tepkisini ortaya koyan yazıyı “Denizli Trafik Yaşam Grubu” sayfasına gönderdi, aradan zaman geçti yine sonuç alamadı.
 
SANSÜR YİYİNCE KENDİ SAYFASINNDA PAYLAŞTI
Trafik platformu olduğu iddia edilen sayfanın yöneticileri tarafından paylaşımının onaylanmaması üzerine bu kez kendi sayfasından paylaşım yapan Ünal, hem bu ihlali yapanı, hem de paylaşımını yayınlamayan Denizli Trafik Yaşam Grubu’nu sert bir dille eleştirdi.
 
İKİ KEZ PAYLAŞTIM AMA YAYINLAMADILAR
Paylaşımında Denizli Trafik Yaşam Grubu için de ayrı bir not düşen Mehmet Ünal, “Bu paylaşımı ‘Denizli Trafik Yaşam grubunda’ 2 defa eklememe rağmen onaylanmadan direk sildiler! İki olasılık var, ya bu gurup yeşil alanlardaki trafiğe bakmıyor! Ya da bu araç adminlerden birine ait! Ya sizce? 300 bin üyesi olan bir trafik gurubu bunu neden yayınlamaz?” diye sordu.
 
KOMİK SAVUNMA
Doğa aşkı ve özellikle Gireniz Vadisi, Dalaman Çayı gibi konuların bayraktarı Mustafa Ünal’a grup yöneticisinden gönderilen cevap ise olayı trajikomik hale getirdi. Grup yönetici, Ünal’ın Sarımahmutlu Köyü, Kocagöl Yaylasında park ettiği aracının fotoğrafını grubunda paylaşarak kıyaslama yaptı.
 
Ancak, refüje park eden adam ve yaylada aracıyla gezinen Mustafa Ünal kıyaslaması grupta da gerekli desteği bulamadı ve paylaşım kısa süre sonra kaldırıldı. Mustafa Ünal, paylaşım kaldırılmadan önce, kendisine destek olan Denizlililerin mesajlarının ekran görüntüsünü alarak kendi sayfasından paylaştı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku