Yaşam:
banner175
Denizli Düşünce Kulübü'nden Metin Uca'lı çevre eylemi
Daha çok kent sorunlarının ve çözüm önerilerinin tartışıldığı Facebook’taki Denizli Düşünce Kulübü, çevre için eyleme geçti. Özellikle piknikçilerin çevrede yarattığı kirliliğe dikkat çekmek isteyen kulüp üyeleri,  “Temiz bir park için, temiz bir çevre için... Parkını seven yanımıza gelsin!” sloganıyla harekete geçti.
 
Özellikle piknikçilerin , çöpleri piknik alanlarına bırakıp gitmeleriyle oluşan kirliliğin önüne geçmek için farkındalık oluşturmayı amaçlayan grup üyeleri çocuklarıyla birlikte Çamlık Parkı’nda sembolik olarak çöp toplayıp, piknikçilerin dikkatini çekmeye çalıştı.
 
Özellikle kadınların destek verdiği eyleme imza günü ve gösteri için Denizli’ye gelen Gazeteci Metin Uca da destek verdi. Uca, eylemde eldiven giyip, kulüp üyeleri ile birlikte çöp topladı.
 
Denizli Düşünce Kulübü’nün kurucusu ve eylemin öncüsü Gazeteci Yazar Seval Uysal’ın “Temiz parklar ve yaşanabilir bir çevre için ben de üzerime düşeni yapmak, toplumda bir farkındalık yaratmak istiyorum dersen, yerimizi biliyorsun...” çağrısıyla yapılan eylem renkli görüntülere de sahne oldu.
 
Uysal, “Çevreyi bulduğumuz gibi bırakmak hepimizin sorumluluğundadır. Özellikle piknik yapılan alanlarda yurttaşlarımızın daha dikkatli olmasını, çöplerini poşete doldurup çöpe atmalarını istiyoruz. Bunun için de böyle bir eylem gerçekleştirdik. Farkındallık yaratmak ve bu konuya dikkat çekmek istiyoruz” dedi.

Ünlü Gazeteci Metin Uca da, hem etkinlikten hem de Denizli Düşünce Kulübü'nden Instagram paylaşımında övgüyle bahsetti:






banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku