Yaşam:
banner175
Denizli iş dünyasını buluşturan düğün
Kayalar Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kıydığı nikah merasiminde 17 kişi şahitlik etti. Nikaha, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşı, DTO Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizlispor Asbaşkanı Necip İrtem, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Ekonomi Bakan Danışmanlarından Mehmet Yüksel, işadamı İbrahim Uzunoğlu gibi önemli isimler şahitlik etti.
 


Osman Zolan’dan sonra çifte evlilik cüzdanlarını vermek amacıyla mikrofonu eline alan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, çifte ve katılımcılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı iletti, “Önünüzde uzun, sabırlı ve mutlu bir yolculuk var. Bir yastıkta kocayın. Hayırlı, uğurlu, mutlu ve sağlıklı olsun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku