Yaşam:
banner175
Denizli şiveli tespitleriyle bir anda gündem olan Yaşar Kayrakçı konuştu
Türkiye, iki gündür Denizli iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı Yaşar Kayrakçı'yı konuşuyor. Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde aile ziyareti esnasında sokak röportajı yapan Manavgat TV’ye konuşan Yaşar Kayrakçı, değindiği konularla milyonların duygularına tercüman oldu.
 
SİYASETTE AKTİF BİR İSİM
Çal İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruculuğunu yapan Kayrakçı, 1994 yılında yapılan seçimlerde Çal'a bağlı Akkent Beldesi’nde Belediye Başkanlığına aday olmuştu. Kayrakçı, 1999 seçimlerinde ise bu kez Demokratik Sol Partisi'nden ikinci kez Akkent Belediye Başkanı Adayı olmuştu.
 


DENİZLİ’YE GELDİM, TELEFONLAR SUSMADI
Sıradışı yaşantısı ve hayata faklı bakış açısı ile bilinen Kayrakçı'nın yayımlanmış çok sayıda kitabı da bulunuyor. Son olarak piyasaya çıkardığı "çifte diplomalı manyak" ile adından söz ettiren Kayrakçı, yaşadıklarını Denizli’de Siyaset.com’dan Mustafa Karapınar’a şöyle anlattı:
“Aile ziyareti için gittiğim Manavgat'ta sokakta dolaşırken televizyon kanalının röportaj yaptığını gördüm. Ben de konuşmak istediğimi söyledim. Bana mikrofonu uzattılar. Sonra içimden geçenleri doğal halimle söylemeye başladım. Ben konuştum kameraman ve sunucu güldü. Röportaj bitti ben ayrıldım Denizli'ye geldim. Fakat telefonlar susmamakta başladı. Yurdun dört bir yanından arayanlar konuşmamdan övgü ile bahsetti. Bir akrabama sordum nerden gördün diye o da sosyal medya kanalında gördüğünü söyleyince şaşırdım. Bir baktım video kaydı 3 milyon izleyiciyi geçmiş" dedi.
 
BU KADAR SES GETİRMESİNİ BEKLEMİYORDUM
Fatih Portakal, Yılmaz Özdil gibi çok sayıda ünlü ismin paylaşım yaparak benden bahsettiklerini öğrendim. Cumhuriyet Gazetesi, Milli Gazete gibi Ulusal kanallar da haberlerinde bana yer vermişler. Ben o an içimden geçenleri diye getirdim. Bu kadar ses getireceğini beklemiyordum. İnsanların duygularına tercüman olduğum için mutluyum" dedi .
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku