Yaşam:
banner175
Denizli Valiliği, ismini kullanarak bağış isteyenlere aldanmayın
Valilik’ten yapılan açıklamada; şebekenin vatandaşların telefonla aradığı bildirildi. Şebeke üyelerinin Vali Ali Fuat Atik ve özel kalem müdürü adını kullanılarak bağış istediği belirtilen açıklamada, bu kişilere itibar edilmemesi istendi. Açıklama şöyle:
Son zamanlarda art niyetli kişiler tarafından Denizli Valiliği, Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Özel Kalem Müdürü’nün adı kullanılarak, iş insanlarımız ve vatandaşlarımızın ev veya cep telefonları aranmış olduğu, para yardımı talebinde bulunulduğu tespit edilmiştir.
 
Denizli Valiliğinin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımız, iş insanlarımız ve esnafımızdan telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi veya yöntemi bulunmamaktadır.
 
Valiliğimizin ve herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon vb. yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesi, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın Emniyet Müdürlüğü veya Jandarma Komutanlığına ihbarda bulunması önemle rica olunur.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku