Yaşam:
banner175
Denizli'den ‘Diriliş Ertuğrul' setine çıkarma
Ekranların uzun soluklu dizilenlerinden olan ‘Diriliş Ertuğrul’ sadece Türkiye’de değil, 65 ülkede izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni dönem yemin töreni için ülkemize gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nunda ziyaret ettiği ‘Diriliş Ertuğrul’ setinin konukları bu kez Denizli’dendi. MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci ve ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin yönetmeni Metin Günay’ın davetlisi olarak gelen grupta; Denizli Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serhat Akbulut, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ömer Faruk Özer, Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ Genel Müdürü Mehmet Teke ve beraberindekiler yer aldı.
 
“DENİZLİLİLER HER YERDE BULUŞUR”
MÇS Fikir Sanat Ajans Başkanı Mehmet Çağrı Sebzeci, ‘Diriliş Ertuğrul’ dizi setinde Denizlilili misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Çağrı Sebzeci, “Denizlililer her yerde buluşur, sadece ülkemizde değil, tüm dünyada milyonların takip ettiği dizinin setini görmek isteyen misafirlerimizi konuk etmenin mutluluğunu yaşadık” dedi. Sette oyuncularla da sohbet etme imkanı bulan Denizlili misafirler bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.






 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku