Yaşam:
banner175
Denizlili çocuklar Diyarbakır'ı gezdi
Milli birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla 15 yaş altı şehit ve gazi yakını çocukları ile yetim ve öksüz çocukları karşılıklı olarak doğu ve batı illeri arasında ziyaretini içeren İçişleri Bakanlığı Strateji Dairesi Başkanlığının koordine ettiği Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Diyarbakır gezisi gerçekleştirildi.
 
Denizli’den 91 öğrenci ve 8 görevli Diyarbakır Valiliği ev sahipliğinde 11-14 Ekim tarihleri arasında Diyarbakır’da misafir edildiler.’Biz Anadoluyuz Projesi’ kapsamında Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ilimizden misafir olarak giden çocuklarımızla bir araya gelerek sohbet etti.
 
Denizlili çocuklar Diyarbakır Valiliği’nin ev sahipliğinde İç Kale Müzesi, Hz. Süleyman Camii, 27 Sahabe Türbesi, Meryem Ana Kilisesi, Atatürk Evi, Hasan Paşa Hanı, Ulu Camii, Cahit Sıtkı Tarancı Müzesi, Sülüklü Han, Sur İçi gezisi ve Peygamber Kabirlerini ziyaret ettiler. Ziyarette Denizli kafilesine 7 görevli ve Denizli Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi Genel Sekreteri Murat Urhan eşlik etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku