Yaşam:
banner175
Denizlili dahi öğrenci İsviçre'den tam burslu yüksek lisans eğitimi aldı
Denizlili bürokrat ve büyükelçi, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ümit Yardım ile eski Denizli Milletvekili Beyhan Aslan’ın yeğeni Nur Yardım’ın çocuğu olan Ali Batuhan Yardım, lise döneminde çıkmaya başladığı başarı basamaklarını adımlamayı sürdürüyor.
 
TED Ankara Koleji’ni birincilikle bitiren, tüm alanlarda Türkiye 2.liği kazandığı sınavın ardından Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Bölümü ile Matematik Bölümünü seçen Eli Batuhan Yardım, yükselişini burada da istikrarlı bir şekilde devam ettirdi.
 
Başarılarla dolu üniversite dönemini de kapatan Ali Batuhan Yardım, 4 üzerinden 3.99 not ortalamasıyla Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Bölümü ile Matematik Bölümünü birincilikle bitirdi.
 
Çift ana dal okumak gibi çoğu gencin göz alamayacağı bir süreci başarıyla tamamlayan Ali Batuhan Yardım, hem elektrik ve elektronik, hem de matematik bölümlerini birincilikte tamamlamayı başardı.
 
Denizli dahi çocuk Ali Batuhan Yardım’ı daha üniversiteden mezun olmadan İsviçre kaptı. Başarılı öğrenci, İsviçre Hükümeti’nin vereceği tam burs ile bu ülkede “Yapay Zeka” üzerine yüksek lisans ve doktora yapmayı kabul etti.
 
Acıpayamlı bir ailenin çocuğu olan Ali Batuhan Yardım, elde ettiği başarılar ile Denizli’yi gururlandırdı, gelecekte elde edeceği başarılarla ilgili de umut verdi. (Kaynak: Denizlihaber.com)
 
http://www.denizlihaber.com/yasam/insan/denizlili-dahi-ali-batuhan-yardimi-isvicre-kapti-yapay-zeka-uzerine-yuksek-lisans-doktora-yapacak/
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku