Yaşam:
banner175
Denizlili gençler, ‘Mevlit Bulma Grubu'yla Türkiye'nin gündeminde
Aslında bir süredir Denizli’de varlar… Eğlence amaçlı kurulmuş ama önemli de bir amaca hizmet ediyor… Facebook ve Whatsapp’ta “Mevlit Bulma Grubu” adı altında birleşen bir grup Denizlili genç, Denizli’de yaz aylarında sıklıkla olan yemekli mevlitleri takip ediyor.
 
Mevlide katılan biri menünün fotoğrafını çekiyor, konumuyla birlikte paylaşıyor. Ardından bu bölgede bulunan ve aç olan diğer grup üyeleri de mevlide katılıp karınlarını doyuruyorlar.
 
Bu grup bugünlerde çok popüler… Çünkü ülkenin önde gelen sosyal medya fenomenleri gruptan çekilen ekran görüntülerini paylaştı. Hal böyle olunca hem ünleri hem de üyeleri katlanarak arttı.
 
Grup üyelerine, “Beleş yemek avcıları” diyenler de var, yapılan mevlidin hayrının yayıldığını düşünen de… İşte Denizli’deki mevlit bulma grubuyla ilgili internette dönen bazı geyikler:











banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku