Yaşam:
banner175
Denizlili hayırsever işçi, tekerlekli sandalyeleri ücretsiz tamir ediyor
Bir kablo fabrikasında teknisyen olarak çalışan Ali Sağdaç, işinden de edindiği bilgi ve tecrübelerle, Eskihisar Mahallesi'ndeki evinde bozuk ya da hurdaya ayrılmış tekerlekli sandalyeleri onarıp bakımını yapıyor.
 
Sağdaç, tamiri ve bakımını yaptığı atıl durumdaki araçları da sosyal medya hesabından paylaşıp ihtiyaç sahibi engellilere hediye ediyor.
 
Ali Sağdaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, imamlık yapan bir arkadaşının tamir etmesi için kendisine tekerlekli sandalye getirince bu konuda çalışma yapmaya karar verdiğini dile getirdi.
 
Bedensel engellilere böyle bir katkıda bulunduğu için mutlu olduğunu belirten Sağdaç, şöyle konuştu:
 
"Tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan ancak satın alamayan insanlar var. Bu kullanılmayan tekerlekli sandalyeleri yeniden kullanıma kazandırıyorum. İnsanların ihtiyaçlarını karşılayabilmek beni çok mutlu ediyor. Yaklaşık 5 aydır 20'ye yakın tekerlekli sandalye tamir ettim. İnsanlar bana kullanmadıkları sandalyeleri getirebilir. Daha fazla tekerlekli sandalye tamir edip insanları sevindirmek istiyorum." DENİZLİ (AA)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku