Yaşam:
banner175
Denizlili ikiz kardeşler, dizi sektöründe isminden söz ettiriyor
Denizlili memur Çetin ailesinin ikiz kızları Serpil Ada ve Şeniz Çetin kardeşler Denizli’nin adını dizi sektöründe de duyurmaya devam ediyor. Hacettepe Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu olan, televizyonculuk üzerine yüksek lisans yapan Serpil Ada Çetin, önemli dizilerde roller aldıktan sonra şu sıralar Show TV’deki Zemheri dizisinde Banu karakterine can veriyor.
 
Serpil, büyük beğeni ile izlenen Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı Çarpışma isimli dizide de 2 sezon boyunca ‘Bahar’ karakterine can vermiş ve oldukça beğenilmişti.
 
Marmara Üniveristesi Fransızca Öğretmenliği bölümü mezunu olan ve televizyonculukta yüksek lisans yapan Şeniz Çetin ise şu sıralar izlenme oranlarında üst sıralarda yer alan ve adından sıkça bahsettiren Star TV’deki Babil dizisinde Büşra karakterini canlandırıyor. Şeniz Çetin, oyunculuk kariyerine Şahin Tepesi isimli diziyle başlamıştı.
 
2009 yılından bu yana dizi sektöründe oyunculuk yapan ikiz kardeşler Denizli’de de yakınlarının göğüslerini kabartmayı sürdürüyor. Liseye kadar Denizli’de yaşayan, ailesi hala Denizli’de oturan Çetin kardeşler, sık sık kenti ve yakınlarını da ziyaret ediyor.
 
Denizlihaber.com’un telefonla ulaştığı Çetin kardeşler, Denizli’yi çok sevdiklerini belirtirken, hemşerilerine de selam göndermeyi de ihmal etmediler. / Kaynak: Denizlihaber.com

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku