Yaşam:
banner175
Denizli'nin Renkleri CNN Türk'te
Ekranların tek kent kültürü ve söyleşi programı Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”da bu hafta Ege’nin şifası, bereketi, lezzeti Denizli konuşulacak. Tartan, programda Denizli’nin renklerini; AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, yemek yazarı ve danışmanı Sedef İybar, Spor Programcısı Ersin Düzen’i ağırlayacak. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan; büyük bir tutkuyla sevdiği memleketini, memleketinin havasını, suyunu, toprağını, güler yüzlü, sıcak, samimi, misafirperver insanlarını, hemşehrilerini programda anlatacak. Özkan; Denizli’nin olmazsa olmazı ünlü Denizli Horozuna, her Denizli’nin evinde mutlaka olan Çeşmi Bülbül’e de değinecek. Denizli’nin şifalı sularını da unutmayan memleket sevdalısı Özkan; ekran başındaki izleyicileri Denizli’ye davet edecek.
 
Yemek yazarı ve danışmanı Sedef İybar; Denizlili olma hikâyesini, Denizli’de geçen ve tadı damağında kalan günlerini, neşeli, kalabalık ve büyük ailesini, kız kardeşi ünlü oyuncu Demet Akbağ ile sevgi bağını, ilişkisini programda anlatacak. Türkiye’nin ve Denizli’nin unutulmaz sanat değeri Özay Gönlüm’e de değinen İybar; Demet Akbağ’ın sanata yönelmesinde Özay Gönlüm’ün nasıl bir rolü olduğundan bahsedecek. Yemek yazarı ve danışmanı İybar; bol sohbetli, çok lezzetli aile sofralarını, Denizli yemeklerini ve çocukluğundan beslenen mutfak tutkusunu büyük bir iştahla anlatacak. İybar’ın; Denizli ağzıyla anlattığı hikâyeler sohbete renk katacak.
 
Bir memur çocuğu olarak dünyaya gelen ve bu nedenle Türkiye’nin pek çok kentini gezen Spor Programcısı Ersin Düzen; Denizli ile nasıl tanıştığını, nasıl bir gönül bağı kurduğunu Aynur Tartan’a anlatacak. Başarılı spor programcısı Denizlispor’un sezon performansına da değinecek.
 
Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, yemek yazarı ve danışmanı Sedef İybar, Spor Programcısı Ersin Düzen’in konuk olduğu yeni bölümü ile 17 Aralık 2016, Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK ekranlarında!
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku