Yaşam:
banner175
Denizli'yi buluşturan düğün
Genç çiftin nikahı, kaderlerini bir anlamda çektiği kura ile birleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahitliğinde akşam gerçekleşecek. Genç çiftin düğün yemekleri binlerce insanın katılımıyla Kültür Sitesi Düğün Salonu’nda yapıldı.
 
Düğünde, davetlileri genç çiftin anne ve babaları karşılarken, Denizli’nin iş ve siyaset dünyasının yanı sıra muhtarlar, mahallelerden gelen davetliler buluştu.
 
Vezirköprü’de hâkim olarak birlikte görev yapan Esra Zolan ile Abdullah Tok, Kültür Sitesi’ndeki ilk törenin ardından nikâh için EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçecek. Ağır misafirlerin buluşacağı nikâh törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak, genç çiftin mutluluklarına şahitlik edecek.









banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku