Yaşam:
banner175
Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu 3'ncü Şubesi görkemli bir açılışla faaliyete geçti
Ağız ve diş sağlığı alanında yaptığı başarılı çalışmalarla 7 yıldır, 2 şubesiyle Denizlililere hizmet veren Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu’nun 3’ncü şubesi gösterişli bir tören ve kokteylle, Dental ailesine katıldı. Çamlık ve Bayramyeri şubelerine Adalet Mahallesi’ndeki yeni şube de eklendi.
 
Açılış törenine Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Pamukkale Üniversitesi önceki dönem Rektörü Hasan Kazdağlı, MHP 21’nci Dönem Milletvekili Salih Erbeyin, MHP 21’nci Dönem Milletvekili Ali Keskin, Denizlili iş insanları ve vatandaşlar katıldı.
 
DENTAL REZİDANS AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Açılış öncesi konuşma yapan Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Mustafa Özcan, yıllardır vatandaşlarla kaliteli sağlık hizmeti vermenin önemini belirtirken bundan sonra da aynı özveriyle çalışacaklarını belirtti.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan, “Güler yüzlü, disiplinli ve hasta memnuniyetini benimsediğimiz teknolojinin tüm imkânlarının kullanıldığı Dental Rezidans Ailesi daha da büyüyor. Adalet şubemizde de aynı şekilde yetkin diş hekimlerimizle halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
“SAĞLIKLI GÜLÜMSEYEN BİR DENİZLİ İÇİN HER ZAMAN HİZMETTEYİZ”
Tüm Denizli’ye ulaşmak için şubelerine bir yenisini daha eklediklerini belirten Özcan, ihtiyaç doğrultusunda yeni şubelerin de gelebileceğinin sinyalini verdi.
 
Özcan, “Halkımızın bize daha kolay ulaşabilmesi için yeni bir şube isteklerine kayıtsız kalmadık, Adalet Mahallesi’nde 3’ncü şubemizi açtık. Bundan sonra da yine talepler doğrultusunda yeni şubelerimiz gelebilir. Hızla büyürken, yetkin diş hekimlerimiz ile Denizli halkına hak ettikleri kaliteli hizmeti sunmaktan onur duyuyoruz. Daha çok ve sağlıklı gülümseyen bir Denizli için her zaman hizmetteyiz. Yeni şubemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Mustafa Özcan’ın konuşmasının ardından kurdele kesimiyle yeni bina hizmete geçti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku