Yaşam:
banner175
DESKİ'nin başındaki profesör
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Mahmud Güngör, profesörlüğe yükseldi. 1986 yılında Denizli Mühendislik Fakültesi henüz İzmir’e bağlıyken araştırma görevlisi olarak göreve başlayan Güngör, 2007 yılında, Yardımcı doçentken Denizli Belediyesi’nin altyapı danışmanı olarak göreve başlamıştı.
 
Belediyede başkan yardımcılığı da yapan Güngör, akademik çalışmalarını da sürdürerek 2013 yılında doçent ve 2014 yılında Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla DESKİ Genel Müdürlüğü’ne getirildi. Güngör, Pamukkale Üniversitesi Yönetim Kurulu kararıyla profsörlüğe yükseltildi.
 
Prof.Dr. Mahmud Güngör’ün binişini (cübbesini) Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ giydirdi.
 
Güngör, Cumartesi günü annesini kaybetmişti.
 
PROF.DR. MHMUD GÜNGÖR KİMDİR
1959 yılında Kars’ta doğdu. Kars İmam Hatip Lisesi'sini bitirdikten sonra,1980 yılında Selçuk Üniversitesi Matematik bölümünü bitirdi. 1985 yılında Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
 
1986 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli Mühendislik Fakültesi,  İnşaat Mühendisliği Bölümü, Hidrolik Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı.
 
1989 yılında Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Hidrolik Anabilim Dalı’ndan İnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu.
 
Doktora çalışmasını 1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü , Su Mühendisliği Bilim Dalı’nda tamamladı.
 
1998 yılında Pamukkale Üniversitesi’nde Yardımcı Doçent kadrosunu aldı. 
 
2005-2008 yıllarında Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Yardımcı Doçent Temsilciliği yaptı.
 
2004-2006 yıllarında İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.
 
2006-2010 yıllarında İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Genel Merkez Delegeliği görevini yürüttü.
 
2007 yılında Denizli Belediyesi Altyapı danışmanlığına getirildi.
 
2008 yılında Denizli Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Bu görevi 2014 Yerel Seçimlerine kadar yürüttü.
 
2013 yılında Doçent'lik ünvanını aldı.
 
Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (DESKİ) Genel Müdür olarak atanan Güngör, evli ve 4 çocuk babasıdır.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine...

Haberi Oku